Prijzen & Arrangementen

 

 

Prijzen
30 minuten        € 15,-
60 minuten        € 25,-
90 minuten        € 35,-

8 tot 13 jaar  10 min  € 6.99,-

Strippenkaart  € 150,- (12 x 30 min.)
Strippenkaart  € 250,- (12 x 60 min.)
Gift Card t.w.v.  € 15,- en € 25,-

 

Kinderfeestje
Wil jij de jarige en zijn vriendjes een onvergetelijke verjaardag bezorgen?  Kom dan naar VEC Roden en laat de kinderen oog in oog staan met onderwaterwezens of laat ze ervaren wat een tovenaar kan doen! U kunt rustig genieten met een kopje koffie en meekijken in een van onze gezellige zitjes. Via de tv schermen ziet u exact wat de kinderen ervaren en beleven!
Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, ze kunnen gebruik maken van de spelcomputers of gewoon gezellig een ouderwets bordspel doen! En een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder patat! Kijk voor het complete arrangement hieronder.
Arrangement kinderfeestje  € 14.50 p.p.
– 1.5 uur spelen op KAT Walk Junior
– Patat en snack (frikandel/kroket)
– Onbeperkt limonade
– 1 kop koffie/thee begeleiders
– Vrij gebruik van de Playstation
*effectieve speeltijd 30 minuten per persoon . Speeltijd afhankelijk van het aantal kinderen. Minimaal 4 en maximaal 8 kinderen. Leeftijd  vanaf 8 jaar.

 

 

 

Personeels- of vrijgezellenfeest
Bent u op zoek naar een unieke ervaring om samen te beleven of te vieren? Kom dan naar VEC Roden en kijk hoe je collega’s of vrienden zich verbazen over de wereld van Virtual Reality. De beleving zien van anderen is minstens zo vermakelijk als de ervaring zelf! U kunt plaatsnemen in een van onze gezellige zitjes en onder het genot van een hapje en een drankje meekijken op de tv schermen. U hoeft zich geen moment te vervelen, er hangt een dartbord er zijn spelcomputers of u kunt gewoon gezellig een ouderwets bordspel doen!
Arrangement personeels- of vrijgezellenfeest €  25,- p.p.
– 2 uur speeltijd op KAT Walks
– Hollandse borrelplank
– 2 drankjes naar keuze
– Vrij gebruik van andere spelfaciliteiten
*effectieve speeltijd 30 minuten per persoon. Speeltijd afhankelijk van het aantal personen. Minimaal 6 en maximaal 12 personen.